Poortmusic

Sinds jaar en dag vindt u bij Poortmusic een grote sortering cd's en dvd's in klassiek, pop, world, hardrock, jazz, Nederlandstalig, verzamel en nog veel meer.
Op onze klassieke muziekafdeling kunt u in een prettige, ongedwongen sfeer onder het genot van een kopje koffie uw favoriete muziek uitzoeken en beluisteren. Om u ook aan moeilijk verkrijgbare titels te kunnen helpen importeren wij uit Duitsland, Amerika, Japan, Frankrijk, Engeland en Canada. 
Indien u geen tijd heeft om onze winkel te bezoeken dan kan u 24 uur per dag terecht in onze webwinkel ( www.poortmusic.nl).  Behalve nieuwe en tweedehands cd's en dvd's verkoopt verkopen wij ook tweedehands lp's. Poortmusic verkoopt hifi-apparatuur van de betere merken met uiteraard een speciale luisterruimte waar u luidsprekers, cd,dvd/BluRay-spelers, versterkers etc. in alle rust met elkaar kunt vergelijken om tot een verantwoorde keuze te komen.

Tevens beschikt Poortmusic over een geoutilleerde werkplaats waar problemen aan alle merken hifi-apparatuur vakkundig worden opgelost. Ook voor het reviseren of afregelen van uw platenspeler bent u bij Poortmusic aan het juiste adres. U kunt uw defecte hifi-apparaat op alle dagen bij Poortmusic inleveren. We nemen de klacht met u door en vullen een reparatieformulier in. Elk aangeboden defect apparaat wordt door onze technicus gerepareerd als de kosten onder de 75 euro blijven. Zijn de geschatte reparatiekosten meer dan 75 euro dan nemen wij contact met u op.

facebook

 

IMG 1149

IMG 1150

hifi1

P1010675

foto

 

keithKeith Monks Platenwasmachine
LP's kun je bij Poortmusic laten schoonmaken op een professionele Keith Monks platenwasmachine.
Nadat de plaat met een speciale vloeistof en borstel is schoongemaakt loopt er een arm over de plaat waarvan het uiteinde de vloeistof met het vuil van de plaat afzuigt

Schoonmaken & antistatische binnenhoes € 2.- per LP.

Poort Music

Poortmusic
Voorstreek 6
8911 JN Leeuwarden

Maak dit mijn winkel

Openingstijden

Maandag 13.00-18.00 uur
Dinsdag 10.00-18.00 uur
Woensdag 10.00-18.00 uur
Donderdag 10.00-18.00 uur
Vrijdag 10.00-18.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur