Charles Muziek

Let op: Deze door u gekozen winkel doet (nog) niet mee aan postorderservice. Wanneer u een cd wilt bestellen vragen wij u vriendelijk om een andere winkel te selecteren.

 

Charles Muziek is sinds 1954 gespecialiseerd in Klassieke en Etnische Muziek, zo authentiek mogelijk uitgevoerd.

De collectie klassieke muziek bestrijkt de periode van Middeleeuwen tot Heden. Vooral de grote collectie hedendaagse muziek bevat voor de liefhebbers altijd weer grote verrassingen. Ook de Nederlandse componisten krijgen veel aandacht.

De etnische muziekafdeling wordt intussen steeds unieker in de wereld waarin zowel luisteraars èn muzikanten veelal zijn overgegaan op de zogenaamde wereldmuziek. Hier is nog originele muziek uit alle werelddelen te vinden van bv. Siberische sjamanen, boventoonzangers uit Tuva of Mongolië, pygmeeëngezang uit de Kongo of Kameroen, West-Afrikaanse muziek zonder elektrisch-versterkte gitaren of saxofoons maar met de kora, maar ook de oude klassieke muziek uit bijvoorbeeld China, Korea, Japan, India en het Midden-Oosten.

Charles Muziek heeft bovendien nog een grote voorraad van oude aanbiedingen van Klassieke Zaken (bijna 300 titels). Op verzoek kan deze lijst U per e-mail worden toegezonden.

Actie van het jaar: is/was een componist(e) geboren in een bepaalde maand, dan krijgt U gedurende die maand 10 % korting bij aanschaf van een cd/DVD van de betreffende componist.

De website is nog in ontwikkeling en zal hopelijk binnen een paar maanden worden geopend.

charlesmuziek@planet.nl

Charles muziek

Charles Muziek
Weteringschans 193
1017 XE Amsterdam

Maak dit mijn winkel

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 11.00 - 18.00
Woensdag 11.00 - 18.00
Donderdag 11.00 - 18.00
Vrijdag 11.00 - 18.00
Zaterdag 11.00 - 18.00
Zondag Gesloten