Informatie

In 1992 begon CD-Artline als CD- annex posters-, lijsten- en ansichtkaarten-winkel in Driebergen. De jaren daarna veranderde de vraag, en nu, mede dankzij het enthousiasme en de vakkennis van Hans, Ria en Marcel Verdurmen, is CD-Artline na bijna 24 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde CD- en DVD Speciaalzaak. Het aanbod bestaat uit vrijwel alle gangbare genres op muziek- en filmgebied. Gespecialiseerd in klassieke muziek, met ZEER SCHERPE PRIJZEN en een ruim assortiment, en vandaar ook al jaren Dealer van de Vereniging Klassieke Zaken, met een collectief uitgegeven tweemaandelijks klassiek magazine.

Doordat de vraag naar muziek en film, door o.a. het internet, een flinke verschuiving meemaakt, heeft CD-Artline uiteraard niet stilgezeten. Om de consument, en niet alleen de Nederlandse, van dienst te kunnen zijn, is er veel tijd en moeite gestoken in de bouw van een zeer professionele website. Men kan tegenwoordig grasduinen in een dagelijks bijgewerkte database van maar liefst 500.000 CD’s, SACD’s, DVD’s & BLU-RAY’s. Vanuit uw luie stoel kunt u via CDenDVD.nl met veel gemak uw beeld- en geluid-producten bestellen. Laat het gratis versturen binnen Nederland vanaf 20,00 besteding, haal het zonder extra kosten af in de winkel, of kies ervoor om het ’s avonds gratis (>20,-) bij u thuis in Driebergen, of Vianen, te laten bezorgen!

Zoekt u een bepaalde uitvoering en kunt u het niet vinden op de site, klassiek is vaak lastig zoeken in verband met de beperkte hoeveelheid informatie die u in een zoek balk kwijt kunt, mail ons gerust met uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk ons vrijblijvend advies.

Wist u eigenlijk dat CD-Artline - in de offline winkel -….

  • niet alleen Entertainment Cards accepteert, maar ook de papieren versies van de VVV-, en Boekenbonnen?
  • een spaarkaart voert waarbij men supersnel spaart voor maar liefst € 5,- € 10,- of € 20,- korting?
  • een luisterservice biedt, zodat men met een gerust hart en zonder tijdsdruk kan kiezen tussen het ruime aanbod van muziek-cd’s?

U bent dan ook van harte welkom bij CD-ARTLINE en/of bij www.CDenDVD.nl !

artline logo