Nieuw online platform voor koorleden

Geschreven op 16-07-2018

koorzoeker logo

Nieuw online platform voor alle 1,7 miljoen koorleden in Nederland

Utrecht, 10 juli 2018 — De Utrechtse startup Fans4Music lanceert op 10 juli het online platform Koorzoeker dat gericht is op koren en hun publiek. Er zijn 1,7 miljoen koorleden in Nederland. Fans4Music wil met Koorzoeker de zichtbaarheid van deze enorme groep mensen vergroten en het imago van koren verbeteren.

Koren kunnen bij Koorzoeker een profiel aanmaken, nieuwe leden werven en hun concerten toevoegen aan de concertagenda. Bovendien kunnen koren hun online kaartverkoop voor concerten organiseren via het nieuwe platform. “Iets soortgelijks bestaat nog niet in Nederland, terwijl uit ons onderzoek is gebleken dat hier wel behoefte aan is.” aldus Arjan Egges, algemeen directeur van Fans4Music. “Ook hebben we gezien dat online kaartverkoop binnen de koorwereld nog niet zo vanzelfsprekend is als bij andere muziekgenres. Met Koorzoeker willen wij bewustheid creëren dat online kaartverkoop resulteert in het verkopen van meer kaartjes voor hun concerten.”

Deze zomer en in het najaar zullen er meer mogelijkheden toegevoegd worden aan het platform. Koren kunnen vanaf nu gebruik maken van Koorzoeker.

 

< Terug naar het overzicht