Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht 1-4 juli 2021

Geschreven op 16-06-2021

internationaal kamermuziek festival utrecht

Na de veelbelovende persconferentie van vorige week vrijdag is er eindelijk groen licht voor deel twee van het IKFU 2020. We gaan ervoor! Van donderdag 1 t/m zondag 4 juli komt traditiegetrouw weer een stoet fantastische musici naar Utrecht om u te trakteren op prachtige kamermuziek.

We leggen de laatste hand aan een mooi programma dat enigszins lijkt op wat we in normale tijden zouden doen. Helaas nog geen Kerkenmarathon, fietsconcerten of Verborgen Juwelen, maar wel iedere dag prachtige avond- en middagconcerten in de Grote Zaal van TivoliVredenburg, peuter- en dreumes voorstellingen en een familieconcert als afsluiting van het festival.

Op het programma staan onder andere het Pianotrio van Tsjaikovski, het Strijkkwintet van Schubert, 'Il Tramonto' van Respighi en Sjostakovitsj’ beroemde Achtste strijkkwartet. Behalve programmeurs Janine Jansen en Amihai Grosz komen Denis Kozhukhin, Mischa Maisky, Alma Sadé, Jens Peter Maintz, Boris Brovtsyn en Daniel Blendulf naar Utrecht. Ook is een aantal Nederlandse musici van de partij: Camerata Trajectina, Dana Zemtsov, Anna Federova, Nicholas Schwartz en het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet.

Wij verheugen ons op een fantastisch weerzien in Utrecht tijdens de eerste dagen van juli!

Naar website

< Terug naar het overzicht