Antonio Stradivari komt naar Blaricum!

Geschreven op 02-07-2018

Florian Leonhard Hi Res

In het kader van het Blaricum Music Festival 2018 vindt van donderdag 5 tot en met zondag 8 juli aanstaande een zeer unieke tentoonstelling plaats over het leven van de beroemdste vioolbouwer aller tijden; Antonio Stradivari. Tijdens de tentoonstelling in Kunsthandel Studio 2000 wordt niet alleen het verhaal van de 17e eeuwse Cremonese meester verteld maar ook een uniek aantal topstukken uit zijn oeuvre getoond. Voor zover wij weten heeft een dergelijke tentoonstelling nog nooit in Nederland plaats gevonden en hiermee hoopt het festival professionele en amateurmusici - maar natuurlijk ook algemeen in instrumenten/kunst geïnteresseerde mensen - een groot plezier te doen.

De tentoonstelling is klein maar zeer fijn en de openingstijden zijn dagelijks van 11:00 tot 17:00 uur. Buiten de tentoonstellingsruimte wordt een leuk terras gecreëerd voor een verfrissend drankje. Kaarten zijn online te bestellen maar kunnen ook aan de deur worden gekocht. Daar de ruimte beperkt is en de instrumenten niet in het gedrang mogen komen is er een maximaal aantal mensen vastgesteld dat binnen mag zijn. Mocht u even moeten wachten dan hopen we op uw begrip.

Toegang tot de tentoonstelling kost € 15,- per persoon en dit is inclusief een mooi boekwerkje over Stradivari en zijn violen.

Voor meer informatie en kaarten kunt u kijken op www.blaricumfestival.com.

Deze tentoonstelling is tot stand gekomen in samenwerking met Florian Leonhard Fine Violins in Londen.

Abergavenny Stradivari

< Terug naar het overzicht