Klassieke highlights met Anastasia Kobekina en Dmitry Ablogin

27 October 2023 — 27 October 2023

Anastasia Kobekina Altukhova Julia

In een uurtje de highlights uit de klassieke muziek, dat is Klapstuk. Korte stukken, muzikale tapas, een beetje proeven van alles. Tussendoor krijg je uitleg van een host én de musici. Met vanavond cellist Anastasia Kobekina en pianist Dmitry Ablogin. Samen serveren ze een rijk muzikaal palet. Tijdens deze aflevering van Klapstuk wordt Engels gesproken.

Anastasia Kobekina en Dmitry Ablogin
Ze wordt geroemd om haar adembenemende muzikaliteit en techniek, haar brede oriëntatie en aanstekelijke persoonlijkheid: cellist Anastasia Kobekina. Precies de ingrediënten die nodig zijn voor een bruisende avond Klapstuk. De in Rusland geboren cellist neemt pianist Dmitry Ablogin mee naar de Kleine Zaal. Niemand minder dan grootheid Piotr Anderszewski prees hem om zijn integere en sensitieve spel. Samen zwieren Kobekina en Ablogin door een rijk palet aan muzikale stijlen.

Klapstuk
Klapstuk is dé avond om klassieke muziek te ontdekken. Gedurende een uur hoor je korte highlights uit geliefde stukken, met tussendoor uitleg door een host én de musici. Kennis of voorkennis van muziek is niet nodig. Korte stukken, dat betekent een beetje proeven van alles. Muzikale tapas. Klapstuk wordt geserveerd in de fijne en intieme Kleine Zaal van Het Concertgebouw, je zit dus boven op de musici. En na het concert hoef je niet meteen naar huis. De bar is open en bij onze huispianist kun je een verzoeknummer aanvragen, en dat hoeft niet per se klassieke muziek te zijn!

Met dank aan de begunstigers van het Fonds Hemelbestormers en het F.d.B.v.K. Tafjord Fonds.

Informatie
Datum: vrijdag 27 oktober
Tijd: 20:30 - 21:45
Locatie: Kleine Zaal, Concertgebouw
Adres: Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam

Klik hier voor informatie en het bestellen van kaarten

Foto boven: Anastasia-Kobekina-©-Altukhova-Julia

< Terug naar het overzicht