Klassiek bij Caprera in Bloemendaal

28 August 2017 — 03 September 2017

caprera klassiek

Wat is er mooier dan een warme zomermiddag doorbrengen bij een klassiek concert midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland? Deze zomer kan het bij Caprera, het mooie openluchttheater in Bloemendaal. Caprera heeft dit jaar voor het eerst een uitgebreide klassieke programmering, met maar liefst 7 bijzondere concerten, verspreid over de zomer.

In juni starten ze met een reeks klassieke matinees, op elke eerste zondag van de maand, door topmusici van eigen bodem: violiste Isabelle van Keulen, pianist Ivo Janssen met de Canto Ostinato, sopraan Johannette Zomer en een trioconcert van Lavinia Meijer (harp), Carel Kraayenhof (bandeon) en Michiel Borstlap (piano).

Naast deze middagconcerten organiseert Caprera ook een aantal bijzondere concerten in de avond: het Jong Metropole treedt voor het eerst op in het westen van het land, het Nederlands Kamerorkest verzorgt een avond met geliefde nummers uit beroemde opera’s door de operasterren van morgen, en Opera Spanga komt met La Traviata van Verdi voor het eerst buiten Friesland. En het mooie in Caprera is: de vogeltjes fluiten mee!

Bekijk hier het hele programma van Caprera

Win twee vrijkaarten voor het concert van Ivo Janssen op 5 juni in Caprera! Stuur een email naar nieuwsbrief@klassiekezaken.nl en vertel ons waarom u zo graag bij het concert wilt zijn!

< Terug naar het overzicht