Kasteelconcerten in de tuin van Landgoed Duivenvoorde

15 September 2020 — 20 September 2020

Duivenvoorde

Deze zomer sluit Kasteel Duivenvoorde het seizoen af op bijzondere en muzikale wijze. Op twee zondagen in september vinden in de kasteeltuin van het landgoed twee concerten plaats in de openlucht. Op 20 september voeren hoboïst Daniël Lanthier (directeur Amsterdam Historical Winds) en sopraan Lucie Chartrin, in samenwerking met Musica Antica, composities uit van Mozart en Haydn. Uiteraard zorgt het eeuwenoude Kasteel Duivenvoorde tijdens de concerten voor de prachtige achtergrond.

Zondag 20 september: Daniël Lanthier en Lucie Chartrin
Kasteel Duivenvoorde is ook bijzonder trots dat Lucie Chartrin, een rijzende ster aan het operafirmament, samen met Daniël Lanthier zal optreden op het landgoed. Het voor deze gelegenheid samengestelde programma brengt zogeheten ‘harmoniemuziek’, dat in de 18de eeuw speciaal is geschreven voor het musiceren in de stadsparken en kasteeltuinen van Wenen. De mooiste divertimenti, gecombineerd met de populairste aria's uit Mozarts opera's waaronder Die Zauberflöte en Le Nozze di Figaro, zullen te horen worden gebracht.

Praktische informatie
Op zondag 20 september treden de musici telkens twee keer op, om zowel 11.00 als 16.00 uur. Ieder concert duurt ca. een uur. Beide concerten zijn geschikt voor jong en oud.
Tickets (à €22,50) kunt u hier kopen in onze webshop.

Richtlijnen RIVM
Kasteel Duivenvoorde houdt zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Bezoekers zitten op ruim 1 ½ meter afstand van elkaar, op stoelen in het gras. Een veilige omgeving voor de bezoekers, medewerkers en musici wordt gegarandeerd. Tijdens het evenement is catering aanwezig.

Voor meer informatie: Antoinette van Dorssen, directeur Kasteel Duivenvoorde
Tel 06-53 38 77 61 of mail naar a.v.dorssen@kasteelduivenvoorde.nl

< Terug naar het overzicht