Jonge piano virtuoos Rangel Silaev op weg naar internationale concertpodium

24 May 2020 — 24 May 2020

Movares Relatiesymposium

Op 24 mei zal Rangel, als de omstandigheden het toelaten, een heel bijzonder concert verzorgen, waarin hij alle kanten van zichzelf en zijn studio/concertzaal zal laten zien. De helft van het programma zal solo en akoestisch verzorgd worden door hem zelf, en de andere helft gevuld zal worden met meer elektronische nummers met live piano.

Het voorlopig programma zou uit de volgende stukken kunnen bestaan:
Berlioz (pianobewerking van Liszt) “Symphonie fantastique”
Prokofjes “Romeo en Julia” stukken
Sonates van Prokofjev
Preludes van Srkrjabin
Rachmaninoff prelude no 2
John adams china gates
Debussy balade
Chopin etude revolution

Informatie
Voor concerten in “ERA studio’s” zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reserveer daarom snel uw kaarten als u wilt. De concerten worden uitgevoerd op een Steinway vleugel.
Datum: 24 mei 2020
Tijd: 13:00 uur
Adres: De Kortmannweg 5, 5804 BB, Venray
Kaarten: Kinderen € 5,=, volwassenen € 20,= (incl. eerste consumptie)
Aanmeldingen: kamerton@wxs.nl of bel 06- 53 42 71 23
Voor meer informatie zie Rangel.nl

Over Rangel Silaev
Rangel Silaev was 2de bij het internationale EPTA pianoconcours 2014, werd de winnaar van het Internationaal Novak pianoconcours 2016 in Tsjechië. Hij werd de winnaar Meesterproef bij De Doelen en had de onderscheiding Classic Young Masters gekregen. Daarmee heeft hij persoonlijke begeleidingstraject ter voorbereiding van zijn internationale concertpianist carrière gekregen. Naast het klassieke repertoire speelt hij op concerten zelf gecomponeerde muziek. Rangel heeft een duidelijke missie om de wereld in vrede te brengen. Hij heeft voor 1500 mensen een zelf eigen compositie ‘Hymne voor de vrede’ (met volksliederen van Rusland, Amerika en Nederland verweven met zijn eigen thema's) met het orkest uitgevoerd. Rangel verrast het publiek met virtuoos emotionele pianospel en is vaak op TV. Documentaire over Rangel “Make my dream” won Camposdoc filmfestival en 50-minuten lange KRO documentaire met Katja Schuurman werd 1 jaar, o.a. in Dubrovnik gefilmd en kwam op 17.09.16 op TV.
Volg hem op site www.rangel.nl om een muzikaal fenomeen op TV in de grote zalen niet te missen.

Impressie

Podium Witteman

< Terug naar het overzicht