Janny Van der Heijden te gast bij The Fat Lady

29 November 2019 — 08 December 2019

TFL Hans Guldemond 2019

Tenorino Ottolenghi​ is een jonge pizzabakker die grote dromen heeft. Hij werkt samen met ​Bianca Castafiore​, zijn moeder, in de familie-pizzeria. Hij noemt zijn pizzeria ​LA DONNA IDEALE​ naar een vaste gaste, ​Nigella Nutella​, waar hij stiekem verliefd op is. Voor haar wil ​Tenorino​ de perfecte pizza creëren... Bij ​LA DONNA IDEALE​ werken ook de charmante ober ​Jamie Oliver Twist​, ​Gianni San Pellegrino​, de narcistische sommelier, en de flirterige schoonmaakster ​Panna Cotta​.

Wanneer plotseling ​Janny Tiramisù​ binnenkomt, loopt de spanning hoog op bij het chaotische gezelschap. ​Janny​ staat bekend om haar verfijnde smaak en chique stijl. Wat zal ze van ​LA DONNA IDEALE​ vinden? Klinkt dit niet als opera in de oren? PUUR SOAP-ERA!​ Bereid je voor op een absurdistische en ronduit hilarische opera-avond!

Sprankelend, puur en zonder poeha!
THE FAT LADY​ ​maakt sinds 2014 sprankelend en steeds verrassend ​operatheater​ en viert dit jaar haar eerste jubileum. Deze jonge operagroep barst van passie en energie en heeft diversiteit hoog in het vaandel staan. Met enorme inzet en bescheiden middelen streven ze de barrière tussen publiek en artiesten te slechten en zo met het publiek een inspirerend, gepassioneerd operatheater te delen. Door haar ​energieke aanpak​, de ​originele bewerkingen​, ​eigentijdse vormgeving​ en enscenering op ​onconventionele locaties​, schept ​THE FAT LADY​ ​ruimte voor een ​nieuwe visie​ op opera voor jong en oud…

LA DONNA IDEALE puur Soap-Era!
Muziek aria's, canzone en calzone... Händel, Mozart, Rossini, Verdi Puccini, Rota Berio en San Remo

Data & Locaties
Vrijdag 29 november, 20:00 uur
Zondag 1 december, 15:00 uur
Parc Broekhuizen, Broekhuizerlaan 2, 3956 NS te Leersum
Entrée € 37,50 p.p. / € 18,50 p.p. CJP-Jongeren-stadspas-studenten (ticketprijzen inclusief boekingskosten)

Vrijdag 6 december, 20:00 uur
Zondag 8 december, 15:00 uur
De Lichtfabriek, Minckelersweg 2, 2031 EM te Haarlem
Entrée € 37,50
Entrée € 37,50 p.p. / € 18,50 p.p. CJP-Jongeren-stadspas-studenten (ticketprijzen inclusief boekingskosten)

Info @ Tickets: Thefatlady.nl

< Terug naar het overzicht