Appeltaartconcerten in de Domkerk

09 September 2022 — 02 December 2022

Logo Appeltaartconcerten3

Stichting Appeltaartconcerten en de Vrienden van de Domkerk organiseren de komende maanden weer vier Appeltaartconcerten in de Domkerk in Utrecht. Misschien is dat wel de allermooiste plek om te genieten van klassieke muziek en appeltaart.


Met deze laagdrempelige concerten willen we mensen uit Utrecht ‘met een afstand tot de klassieke muziek en tot de Domkerk’ bereiken, maar iedereen is van harte welkom. De concerten zijn niet geschikt voor jonge kinderen en onrustige mensen.

Het eerstvolgende concert is op vrijdag 9 september 2022. Aanvang 10.30. Dan klinkt muziek van o.a. Claude Debussy en Philip Glass. Voor u spelen harpiste Anneleen Schuitemaker en de Utrecht Chamber Players o.l.v Melissa Ussery.

Toegang is €4 inclusief koffie en appeltaart. Op vertoon van de U-pas is de toegang €2.

Een vrijwillige bijdrage aan de uitgang wordt zeer op prijs gesteld om de kosten te dekken. Na het concert is er beperkt de mogelijkheid om een rondleiding te volgen in de kerk. Aanmelden kan vlak voor het concert.

Reserveren via de website van Stichting Appeltaartconcerten wordt dringend aanbevolen, want vol is vol. Ga daarvoor naar https://appeltaartconcerten.stager.nl/Appeltaartconcertkaartjes/tickets
Of gebruik de QR-code:

QR code

Alle wijzigingen voorbehouden. De Domkerk is rolstoeltoegankelijk.
Deze Appeltaartconcerten zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Vrienden van de Domkerk en met steun van de gemeente Utrecht.

Speellijst
De volgende Appeltaartconcerten in de Domkerk zijn gepland:
De aanvang is altijd 10.30.

Vrijdag 9 september 2022
‘Metamorfosis’ Muziek van o.a. Claude Debussy en Philip Glass. Met harpiste Anneleen Schuitemaker en de Utrecht Chamber Players o.l.v Melissa Ussery.

Vrijdag 7 oktober 2022
Van ver, vroeger, hier en nu. Het Eufratisch Taartgenootschap speelt barokmuziek van Rameau en klassieke Arabische muziek. Met Nawras Altaky (oud), Ghaeth Almaghoot (klarinet), Modar Salama (percussie), Jan Jansen (clavecimbel) en strijkers.

Maandag 7 november 2022
Ik mis je! De mooiste muziek van Arvo Pärt, Paul Hindemith en Maurice Ravel. Met solo-altviolist Richard Wolfe en het Crumble Consort.

Vrijdag 2 december 2022
Feest met Bach en Vivaldi. Het precieze programma wordt later bekend gemaakt.

< Terug naar het overzicht