Appeltaartconcert-estafette in ZIMIHC theater Stefanus (Utrecht Overvecht)

15 June 2020 — 15 June 2020

Karin Strobos Keke Keukelaar 2

De Appeltaartconcerten gaan weer van start, binnen de strenge richtlijnen van het RIVM. Op maandag 15 juni worden maar liefst vier concerten gegeven! Ieder concert duurt 45 minuten en na afloop is er natuurlijk appeltaart. Aanvangstijden: 10.00, 11.30, 13.00 en 14.30.

Per concert is er plek voor 25 luisteraars. Vanwege de coronamaatregelen is vooraf reserveren verplicht. De reserveringskosten bedragen 2,50 euro per persoon. Vooraf reserveren en betalen gaat via www.appeltaartconcerten.nl/speellijst

Programma
Mezzo-sopraan Karin Strobos zingt liederen over schoonheid en verlangen van Johannes Brahms en Joey Roukens, waarbij ze begeleid wordt door Ernst Munneke (piano) en Michiel Holtrop (altviool).
Karin Strobos zingt regelmatig hoofdrollen in grote operaproducties in binnen- en buitenland, maar ze maakt graag tijd vrij voor de Appeltaartconcerten. Pianist Ernst Munneke is gespecialiseerd in het begeleiden van zangers: hij werkt als pianist bij de Nationale Opera. Altviolist Michiel Holtrop heeft de leukste baan die er is: hij is artistiek leider van de Stichting Appeltaartconcerten en mag zijn zelf bedachte programma’s ook zelf uitvoeren.

Appeltaartconcerten op video
Stichting Appeltaartconcerten speelde voor de coronacrisis in buurthuizen, wijktheaters, zorginstellingen en bibliotheken. Hopelijk is dat snel weer volledig mogelijk. Appeltaartconcerten zijn informeel, feestelijk, ontroerend en gratis of tegen betaling van een kleine bijdrage toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage na afloop van een concert wordt altijd zeer op prijs gesteld.
Vanwege de coronacrisis zijn enkele Appeltaartconcerten op video opgenomen. Deze zullen vooral via maatschappelijke- en zorgorganisaties worden verspreid.
Bij aanmelden op onze nieuwsbrief krijgt u de link naar de concerten in de mailbox. https://appeltaartconcerten.nl/nieuwsbrief-en-facebook/
De Appeltaartconcerten worden mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Stichting Appeltaartconcerten, sponsoren en de samenwerkingspartners. Meer informatie: www.appeltaartconcerten.nl

Gegevens op een rijtje
Maandagochtend 15 juni 2020
Aanvang 10.00, 11.30, 13.00, 14.30
Duur: 45 minuten
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliedreef 2 Utrecht
Reservering verplicht via www.appeltaartconcerten.nl/speellijst
Reserveringskosten 2,50
Vrijwillige bijdrage aan de uitgang

< Terug naar het overzicht