Terug naar het overzicht
cover
Various Voice of Hope
€ 17,99 Bestellen
Toevoegen aan winkelmandje Bestellen

Various

Voice of Hope

0028947876052

Componist Various
Titel Voice of Hope
Artiest Matshikiza, Pumeza \ Aurora Orchestra \ Farrington, Ian \ Staatsorchester Stuttgart
Dirigent Hewett, Simon
Artikel nr. 002894787605
EAN Code 0028947876052
Aantal CD's 1
Label Decca
Releasedatum 2014-09-26

Aangenaam Klassiek 2014
Het Verhaal van de Zuid-Afrikaanse sopraan Pumeza Matshikiza Laat Zich Lezen ALS EEN sprookje. Ze groeide, tijdens Het staartje Van Het apartheidsregime, in Armoede op in DE townships van Kaapstad en ZE zong WAAR ZE Kon van Hoop en Vreugde. Ze volgde de Roep van de Muziek, Haar stam Werd ontdekt en nu is ZE EEN van de Sterren van de Opera van Stuttgart. Op Haar debuut-cd zingt ZE niet Actie Actie Actie Actie Actie Alleen Puccini en Mozart, merrie vooral also Zuid-Afrikaans repertoire. Bloedmooi, hoogst opwindend en diep ontroerend.

Pumeza Matshikiza: Stem van de hoepel
? Wie Zegt DAT sprookjes niet meer Bestaan ​​. Zo lang er Mensen sterven in their Dromen blijven Geloven, Zo lang is er ENL Kans DAT ZE Ooit uitkomen . Al Dan niet geholpen Deur ENL-Goede VERGOEDING OOK ALS JE zwart en arm gebogen en droomt van ENL Carrière ALS operadiva.

Dat Dromen Geen bedrog Hoeven te are, DAAR WEET Pumeza Matshikiza, 35 Jaar geleden geboren in Lady Frere (Oost-Kaap, Zuid-Afrika), alles van. Haar Jonge Ouders Waren arm en niet op Haar Komst voorbereid, ZIJ scheidden Dan also Toën Pumeza NOG MAAR EEN klein kind was. Samen ontmoette Haar Moeder, ENL niet onverdienstelijke amateurzangeres, verhuisde ZIJ to Kaapstad, where de Armoede wellicht niet oppas was, MAAR WAAR meer mogelijkheden Waren. ZIJ studeerde Aan de Universiteit van Kaapstad, merrie Haar Studie Kon Haar niet bekoren -. Haar Geluk haalde ZIJ Belgische Het luisteren Aan Muziek Pumeza's Volgende Doe Doe Doe Doe Doe Stap was Het South African College of Music, WAAR ZIJ ontdekt Werd Deur de Zuid-Afrikaanse componist Kevin Volans, sterven Haar VOOR are Nieuwe opera De bekentenissen van Zeno. Vroeg . Het was also Kevin Volans sterven, nadat ZIJ Haar Opleiding in Kaapstad had Afgerond, Haar ENL vliegticket to Londen bezorgde ZIJ Werd aangenomen Aan Het Royal College of Music, en de other Goede fee, de filantroop Peter Moores, has - nadat HIJ Haar had Horen zingen - in Haar Onderhoud voorzien.

In 2007 Werd Pumeza gekozen VOOR Het Jette Parker Young Artist Programme, wat Haar mogelijkheden GAF OM masterclasses also BIJ de grootsten ALS Renata Scotto en Kiri Te Kanawa te Toko. In 2010 nam ZIJ Deel Aan de Veronica Dunne zangcompetitie in Dublin, WAAR ZIJ De Eerste . Prijs won ENL driejarig contract voldaan Het operahuis in Stuttgart volgde - Het operahuis DAT Het heilige Idee van 'regietheater' tot de Hoogste kunst has gepromoveerd. Op de rechtstreeks stellen rechtstreeks stellen rechtstreeks stellen rechtstreeks stellen vraag stellen van ENL journalist schoffel Het Haar beviel antwoordde ZIJ Zeer diplomatiek: 'Het is moeilijk SOMS OM Bestelling Bestelling Bestelling bestelling binnen te Komen en' wonen 'een personage DAT wordt gevraagd OM Zich te Gedragen op ENL Manier sterven Nogal op gespannen Voet ontmoetten de Muziek en de Woorden sterven ZE zingt. ' Wijze Woorden.

Pumeza's Eerste klassiekemuziekliefde was Mozart. Die ontstond Toën ZE Edith Mathis Susanna Hoorde zingen. In 2010 vertolkte ZIJ de titelrol in Zaide in Het Londense Sadler's Wells, IETS wat niet onopgemerkt is gebleven. Rupert Christiansen in The Telegraph: 'Pumeza Matshikiza is een van de . meest opwindende opera's Nieuwe stam ' Sindsdien is ZIJ EEN lieveling Van Het Engelse 'recensentendom' geworden, en de koppen van de krantenartikelen liegen er niet OM: 'Pumeza Matshikiza: de township sopraan sterven de Wereld uitgelokt' (Anna Picard in The Guardian van 27 juli jongstleden). Michael Tanner Ging in The Spectator van 2 augustus 2014 NOG EEN stapje verder: 'IK Denk DAT IK De Nieuwe Maria Callas Gevonden.'

In 2013 ontmoette tekende ZIJ EEN exclusief contract Decca, en Het Result, Pumeza -. Voice of Hope, Ligt nu in de Winkels Debuut-cd VOOR Haar has ZIJ gekozen for a mix van Klassieke aria's en Zuid-Afrikaanse Liedjes, inclusief Het Deur Miriam Makeba wereldberoemd geworden Pata Pata. Na twee voornamelijk voornamelijk voornamelijk voornamelijk voornamelijk mooi, MAAR EEN Beetje Vlak gezongen Puccini-aria's (O mio babbino caro en Signore, Ascolta!) GAAT ZIJ verder ontmoet in verschillende Zuid-Afrikaanse Talen gezongen Liedjes, sterven zelfs onderbroken Worden Deur de kittige Vedrai, Carino (aria van Zerlina Belgische Don Giovanni) en ENL ontroerende Donde lieta USCI Belgische La Bohème van Puccini. Zeer Onder de Indruk ben IK van Thula Baba, ENL oud slaapliedje DAT Pumeza zingt in Het Xhosa en Zulu Het. Dat Het al Generaties lang Kinderen in Slaap wiegt, Geloof IK graag.

Also Het in Het Swahili gezongen Malaika (Mijn engel), meer dan EEN STEL Jonge Geliefden sterven Geen Geld Hebben OM voldaan Elkaar te trouwen, behoort meteen tot Mijn VOEG teen Aan si. De Click Song is a Traditioneel huwelijksliedje, dat, Zo wordt geloofd bevuild Geluk brengt Aan de jonggehuwden. Pumeza Zong Het liedje op Het huwelijk van prins Albert van Monaco en are Zuid-Afrikaanse Bruid in 2011.

Voice of Hope Laat ons kennismaken voldaan ENL Mooie Vrouw en Haar - zonder meer -. Mooie stam . Zacht, vloeiend en ontmoetten ENL Donkere kern Zelf had IK wat meer emoties Willen Horen, MAAR DAT Kan Natuurlijk NOG Komen. Het mooist VIND IK Pumeza in Umzi Watsha, DAT Haar ontdekker Kevin Volans Speciaal VOOR Haar componeerde. En in de Afrikaanse Liedjes, waarin ZIJ Begeleid wordt de Deur Het Aurora Orchestra, ENL jong Kamerorkest DAT Vreemde uitstapjes niet schuwt en VOOR alles in is. De nieuwe Maria Callas? Dat niet , mare - wie WEET, ENL Nieuwe standaard: Pumeza Matshikiza? De Tijd ZAL Het Leren.

Basia Jaworski (5-2014)

  • Pumeza VoiceOfHope Cvr
  • cover

Terug naar het overzicht