Terug naar het overzicht
cover
Various Klassieke Muziek Scheurkalender 2021
€ 14,99 Bestellen
Toevoegen aan winkelmandje Bestellen

Various

Klassieke Muziek Scheurkalender 2021

8710966289570

Componist Various
Titel Klassieke Muziek Scheurkalender 2021
Artiest Various
Artikel nr. 871096628957
EAN Code 8710966289570
Aantal CD's 1
Label Universal
Releasedatum 2020-09-04
# Titel & Artiest Tijd
1 Scheurkalender Klassieke Muziek [Calendar] — Various Artists

-Welke beroemde zanger had de bijnaam 'Gouden Dijen'?
-Wat is een Panharmonicon?
-Waarom klonk er op 18 april 1930 pianomuziek in plaats van nieuws op de BBC?
-Wie werd bedoeld met 'mijn lieve lijk'?
-Waar komt de bekende Nokia-ringtone eigenlijk vandaan?
-Wat deed Max Reger met een negatieve recensie?
-Welk noodlot trof de zanger in Verdi's 'la Forza del destino' op 4 maart 1960?
-Hoe kwam het dat een sigaar Webern fataal werd?
-Wie componeerde er een stuk voor een koe?

De antwoorden op al deze vragen en nog veel meer vind je in deze muzikale scheurkalender. Iedere dag een verrassende anekdote, een nieuwstje, een pakkende quote, een uitdagende quizvraag of een andere wetenswaardigheid over klassieke muziek - passend bij de dag van het jaar. En elke dag een QR-code die linkt naar extra informatie en online muziekvoorbeelden.

Fantastisch voor iedere liefhebber, of je nu kenner of leek bent!

SPAARACTIE

Unieke klassieke muziek scheurkalender spaaractie

Bij het ter perse gaan van deze uitgave kregen we allemaal weer meer ruimte. Het is drukker op straat, er wordt meer met de trein gereisd en kantoren krijgen weer personeel over de vloer.

Ook de winkels krijgen weer klanten. De winkeliers en het personeel zijn superblij dat ze u binnen zien komen, een praatje kunnen maken en met u kunnen filosoferen over muziek, onze passie. Wat hebben we u gemist!

Om u als vaste klant van onze winkels te laten weten dat we blij zijn met uw aankopen hebben we een spaaractie bedacht. U krijgt als Klassieke Zaken Clublid een spaarkaart meegeleverd bij dit magazine. Bent u geen clublid, dan kunt u een spaarkaart ophalen bij een van de aangesloten winkels.

Vanaf 14 augustus krijgt u als klant bij elke besteding vanaf € 5,- een stempel of zegeltje van de winkelier. Bestelt u online dan krijgt u een zegeltje bij uw bestelling meegeleverd om op uw spaarkaart te plakken. Een volle spaarkaart bevat vijftien stempels of zegels en kan ingewisseld worden bij de aangesloten verkooppunten. Voor een volle spaarkaart krijgt u de unieke Klassieke Muziek Scheurkalender t.w.v. € 14,99 gratis. U mag zo vaak meedoen aan de spaaractie als u zelf wilt. De spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contanten en alleen te verzilveren voor de Klassieke Muziek Scheurkalender.

Er zijn vele scheurkalenders in omloop, maar nog niet eerder heeft u een scheurkalender gezien die elke dag een mooie anekdote, wetenswaardigheid, boeiende feiten of verhalen uit de wereld van de klassieke muziek vertelt. Elke dag in 2021 leest u iets nieuws.

De spaaractie is tot stand gekomen om u als klassiekemuziekliefhebber aan te moedigen winkels te bezoeken, te grasduinen in het cd-aanbod, muziek te beluisteren en aan te schaffen.

Wij hebben u gemist en hopen met deze actie u weer in onze winkels te mogen ontvangen. U kunt ook uw bestelling online plaatsen op de website www.klassiekezaken.nl. U krijgt dan, zoals hierboven gemeld, de gespaarde zegeltjes thuis met uw bestelling.

Klassieke Zaken 4-2020

  • 02 2D scheurkalender classics to go
  • cover
  • cover
Terug naar het overzicht